Holdet - Dyrlægehuset Nordsjælland
 
 
Om klinikken Vi tilbyder Vi forhandlerHoldet Kontakt 

Holdet

Vi kombinerer faglig dygtighed med en hyggelig omgangsform, og prioriterer den personlige
kontakt og god tid til den enkelte patient.

Desiree

Dyrlæge Désirée Karin Groegler

Jeg er smådyrsdyrlæge og har i en årrække beskæftiget mig med medicinsk udredning med særlig interesse for hudsygdomme, forebyggelse af sygdomme og hundeadfærd. Desuden nyder jeg at tager mig af røntgenundersøgelser, laserbehandlinger, almen kirurgi og undersøgelser i vores laboratorium. Mit hjerte banker også for kaniner og gnavere. Jeg bor i skønne Fredensborg sammen med klinikhunden Phoebe der er en Irish softcoated wheaten terrier, som ofte drilles af vores sjove gårdkatte.

Knud

Fagdyrlæge Knud Dahlgaard

Smådyr har været mit arbejdsområde gennem alle årene. Efter mange år i Birkerød, som ejer af Dahlgaards Dyreklinik, blev jeg i efteråret 2016 ansat her i Dyrlægehuset. Jeg har især beskæftiget mig med sygdomme i bevægeapparatet (ryg og lemmer) og har erhvervet stor erfaring i ledkirurgi (f.eks. ledbåndsskader i knæleddet) og rygkirurgi. Jeg har også beskæftiget mig indgående med sygdomme i mave-tarmkanalen og har desuden bred erfaring inden for det medicinske felt. Jeg er gift med Lone, vi bor i Birkerød og har tre børn. Knud nyder nu sin pension, men kigger heldigvis stadig forbi engang imellem på operationsstuen.

Charlotte

Dyrlæge Charlotte Franch Jensen

Jeg er smådyrsdyrlæge, uddannet i 1992 og har i adskillige år arbejdet på Faxe Dyrehospital og senere på forskellige smådyrsklinikker på Sjælland. Jeg har særlig interesse for brugshunde og har beskæftiget mig med hundeadfærd, udredning af medicinske patienter, hudlidelser, billeddiagnostisk arbejde (som røntgen og ultralydsskanning) og en del med kaninsygdomme. Desuden vil jeg bruge min viden og erfaring indenfor almen kirurgi. Jeg deltager jævnligt på kurser og kongresser i ind- og udland, så jeg holder mig opdateret om den nyeste viden indenfor faget, da faglighed og personlig kontakt med dyr og mennesker er vigtigt. Privat bor jeg i Jægerspris sammen med min mand, en ruhåret hønsehund som bruges til jagt og et slædehundespand af racen Siberian Husky.

CamillaG

Dyrlæge GPCertFelP Camilla Gundelach

Jeg er smådyrsdyrlæge, uddannet i 2011. Jeg har særlig interesse for medicinske sygdomme, almen kirurgi, samt skadestuearbejde, hvilket har været en fast del af mit arbejde de sidste 8 år. Jeg har med årene fået en særlig kærlighed for katte, og har derfor taget efteruddannelse indenfor intern medicin hos kat (GPCertFelP - General Practitioner Certified in Feline Practice). Privat bor jeg i Helsingør, med min mand Martin, vores 2 elskede piger og den sødeste trefarvede kat, Miss Molly two-face, som er fast del af familien, og som følger os rundt i nabolaget, når vi er på tur.

Camilla

Dyrlæge Camilla Heinze har orlov

Camilla har orlov for tiden, vi ser frem til hun atter er tilbage på arbejde. Jeg er smådyrsdyrlæge og tandplejer med mange års erfaring i tandbehandlinger på kæledyr. Jeg er fast tilknyttet på Dyrlægehuset Nordsjælland, hvor jeg tilbyder alle former for tandbehandlinger. Det spænder lige fra tandrensning, paradentose behandling, tand extraktioner og operativ fjernelse af tænder til advanceret kæbekirurgi og tandretning med bøjle.

Mette

Klinikassistent Mette Gotlieb

At arbejde med dyr er noget der fylder mit hjerte og jeg nyder samværet med dem. Jeg har i mere end 13 år arbejdet som klinikassistent i en blandet praksis på Fyn, hvor jeg også er født, og har levet det meste af mit voksne liv. Jeg nyder den vekslende dag på klinikken og kombinationen af at arbejde med både dyr og mennesker, for mig er det vigtigt at få både patient og kunde til at føle sig tryg og godt tilpas. Min store interesse er hundeadfærd, og jeg har igennem hele mit liv arbejdet og trænet med hunde, det gælder både jagttræning, almindelig lydighedstræning samt klikkertræning, så mine egne hunde gennem tiden har ofte fungeret som servicehunde i hjemmet, hvor jeg kunne nyde godt af ”hjælpen”. Privat bor jeg i Fredensborg med min mand Lars og vores dejlige Cody, en Golden retriever.

Sandra

Fagveterinærsygeplejerske Sandra Lyng Madsen

Jeg er uddannet fagveterinærsygeplejerske med speciale i anæstesi og nyder at bruge min uddannelse på operationsstuen, hvor jeg siden 2008 har passet godt på patienterne. Jeg er fra Espergærde, hvor jeg i mange år har undervist i ridning og bor sammen med min skønne Bichon havanais Richard.

Signe

Aut. Veterinærsygeplejerske Signe Omø Jakobsen

Jeg er veterinærsygeplejerske og uddannet fra Maribo Dyrehospital i oktober 2019. Jeg har særlig interesse for hundeadfærd, anæstesi og laboratoriearbejde og jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer af speciale/videreuddannelse og selvfølgelig til at tage imod jer klienter med jeres kære. Privat bor jeg i Valby med min kæreste Mickey og vores lille Yorkshire terrier.

 

 

Tlf. 48 48 48 07

info@DyrNord.dk

 

Åbent
man-fre     kl. 8-17

 

 

  


Dyrlægehuset Nordsjælland
Jernbanegade 34
3480 Fredensborg

© 2015