Holdet - Dyrlægehuset Nordsjælland
 
 
Om klinikken Vi tilbyder Vi forhandlerHoldet Kontakt 

Holdet

Vi kombinerer faglig dygtighed med en hyggelig omgangsform, og prioriterer den personlige
kontakt og god tid til den enkelte patient.

Desiree

Dyrlæge Désirée Karin Groegler

Jeg er smådyrsdyrlæge og har i en årrække beskæftiget mig med medicinsk udredning med særlig interesse for hudsygdomme, forebyggelse af sygdomme og hundeadfærd. Desuden udfører jeg almindelig kirurgi. Mit hjerte banker også for kaniner og gnavere.

Knud

Fagdyrlæge Knud Dahlgaard

Jeg er smådyrsdyrlæge med overbygningen fagdyrlæge. Efter mange år i Birkerød, som ejer af Dahlgaards Dyreklinik, blev jeg 1/10-16 ansat hos Dyrlægehuset Nordsjælland. Foruden stor erfaring indenfor intern medicin og bløddelskirurgi har jeg særlige kompetencer indenfor bl.a. ortopædi, kirurgi samt mave-tarmsygdomme.

Camilla

Dyrlæge Camilla Heinze

Jeg er smådyrsdyrlæge og tandplejer med mange års erfaring i tandbehandlinger på kæledyr. Jeg er fast tilknyttet på Dyrlægehuset Nordsjælland, hvor jeg tilbyder alle former for tandbehandlinger. Det spænder lige fra tandrensning, paradentose behandling, tand extraktioner og operativ fjernelse af tænder til advanceret kæbekirurgi og tandretning med bøjle.

Maria

Veterinærsygeplejerske Maria Augustinus Nielsen

Jeg er autoriseret veterinærsygeplejerske uddannet i 2012 og holder meget af det alsidige job. Jeg assisterer ved operationer og behandlinger af dyrene og sørger for masser af ”tender love and care” til de kære dyr. Jeg har styr på de praktiske ting på klinikken, så alt er klart til jeres besøg og rådgiver gerne om foder, plejemidler, valg af legetøj, adfærd og daglig pleje af dyrene.

 

 

Tlf. 48 48 48 07

info@DyrNord.dk

 

Åbent
man-fre     kl. 8-17

 

 

  


Dyrlægehuset Nordsjælland
Jernbanegade 34
3480 Fredensborg

© 2015