Holdet - Dyrlægehuset Nordsjælland
 
 
Om klinikken Vi tilbyder Vi forhandlerHoldet Kontakt 

Holdet

Vi kombinerer faglig dygtighed med en hyggelig omgangsform, og prioriterer den personlige
kontakt og god tid til den enkelte patient.

Desiree

Dyrlæge Désirée Karin Groegler

Jeg er smådyrsdyrlæge og har i en årrække beskæftiget mig med tandbehandlinger samt medicinsk udredning med særlig interesse for hudsygdomme, forebyggelse af sygdomme og hundeadfærd. Desuden nyder jeg at tager mig af røntgenundersøgelser, laserbehandlinger, almen kirurgi og undersøgelser i vores laboratorium. Mit hjerte banker også for kaniner og gnavere. Jeg bor i skønne Fredensborg sammen med klinikhunden James, der er Airedale Terrier med stor interesse for hyggeture i Slotsparken og udstilling.

Charlotte

Dyrlæge Charlotte Franch Jensen

Jeg er smådyrsdyrlæge, uddannet i 1992 og har i adskillige år arbejdet på Faxe Dyrehospital og senere på forskellige smådyrsklinikker på Sjælland. Jeg har særlig interesse for brugshunde og har beskæftiget mig med hundeadfærd, udredning af medicinske patienter, hudlidelser, billeddiagnostisk arbejde (som røntgen og ultralydsskanning) og en del med kaninsygdomme. Desuden vil jeg bruge min viden og erfaring indenfor almen kirurgi. Jeg deltager jævnligt på kurser og kongresser i ind- og udland, så jeg holder mig opdateret om den nyeste viden indenfor faget, da faglighed og personlig kontakt med dyr og mennesker er vigtigt. Privat bor jeg i Jægerspris sammen med min mand, en ruhåret hønsehund som bruges til jagt og et slædehundespand af racen Siberian Husky.

Claus

Seniordyrlæge Claus Klink Christensen

Jeg er smådyrsdyrlæge uddannet i 1991 og har arbejdet med hunde, katte og eksotiske hobbydyr (kaniner, gnavere, mindre rovdyr, fugle, krybdyr m.v.) i mere end 30 år. Alle disse dyr har min store interesse, men brugshundene har fyldt en del i min hverdag - både professionelt og privat. Og jeg er selv den heldige ejer af en rottweiler - og han er den sjette af slagsen hos mig siden 1989. På klinikken er medicinsk udredning (intern medicin), almen kirurgi, billeddiagnostik (røntgen og ultralydscanning), behandling af ovennævnte eksotiske hobbydyr mine hovedinteresser, men også terapeutisk laserbehandling er ligeledes et spændende felt, da rigtig mange lidelser kan helbredes/ lindres med netop denne terapiform ... og mange års erfaring har overbevist mig om denne terapimulighed som en vigtig del af mit arbejde. Privat bor jeg i København med min hund ... og fritiden bruges på natur- og kulturoplevelser. Og naturligvis hundelufteture nær og fjern.

Helena

Dyrlæge Helena Wallin Pedersen

Smådyrsdyrlæge med god erfaring i intern medicin og kirurgi siden 2018 på Dyrehospitaler i Sverige og Danmark. Vagtdyrlæge så god erfaring med akutte skader og sygdomme. Især interesse for tandbehandlinger og hudsygdomme. Glæder mig til en mindre klinik hvor der er mulighed for personlig kontakt. Privat bor jeg sammen med kæresten i Birkerød og vi har katten Ella. I min fritid kan jeg godt lide at læse og bage.

Britt1

Aut. Veterinærsygeplejerske Britt Christensen

Jeg er autoriseret veterinærsygeplejerske uddannet i 2010. Jeg startede hos Dyrlægehuset Nordsjælland i 2020, men er så heldig at have arbejdet sammen med både Charlotte og Désirée under min elevtid, så jeg er hurtigt faldet godt til. Af særlige interesser kan nævnes hudsygdomme, allergi, tandbehandling, laboratoriediagnostik og marsvin. Derudover er en god omgang kloklip også noget særligt! Mit hjerte slår lidt hurtigere for gigant hunderacerne, selv har jeg dog en skøn Golden Retriever. Jeg glæder mig til at tage imod dig og dine firbenede venner på klinikken.

Nikita

Aut. Veterinærsygeplejerske Nikita Nilausen på barsel

Jeg er autoriseret veterinærsygeplejerske og har i mange år arbejdet på dyrehospitaler med fokus på narkose, assistering ved operationer, pleje af indlagte patienter og skadestuepatienter. Nu nyder jeg at være på en lille klinik, hvor jeg kan bruge mine færdigheder samtidig med der er god tid til den personlige kontakt. Udover pleje og behandling af de indlagte patienter, så møder I mig også i telefonen og til mine veterinærsygeplejeske-konsultationerne, hvor jeg glæder mig til at hjælpe jer. Hjemme holder min skønne kat hele familien i gang.

Knud

Fagdyrlæge Knud Dahlgaard

Knud nyder nu sin pension, men kigger heldigvis stadig forbi engang imellem på operationsstuen. Smådyr har været mit arbejdsområde gennem alle årene. Efter mange år i Birkerød, som ejer af Dahlgaards Dyreklinik, blev jeg i efteråret 2016 ansat her i Dyrlægehuset. Jeg har især beskæftiget mig med sygdomme i bevægeapparatet (ryg og lemmer) og har erhvervet stor erfaring i ledkirurgi (f.eks. ledbåndsskader i knæleddet) og rygkirurgi. Jeg har også beskæftiget mig indgående med sygdomme i mave-tarmkanalen og har desuden bred erfaring inden for det medicinske felt. Jeg er gift med Lone, vi bor i Birkerød og har tre børn.

Camilla

Dyrlæge Camilla Heinze

Jeg er smådyrsdyrlæge og tandplejer med mange års erfaring i tandbehandlinger på kæledyr. Udover en tandklinik i Sverige er jeg også tilknyttet Dyrlægehuset Nordsjælland, hvor jeg tilbyder alle former for tandbehandlinger. Det spænder lige fra tandrensning, paradentose behandling, tand extraktioner og operativ fjernelse af tænder til advanceret kæbekirurgi og tandretning med bøjle.

 

 

Tlf. 48 48 48 07

info@DyrNord.dk

 

Åbent
man-fre     kl. 8-17

 

 

  


Dyrlægehuset Nordsjælland
Jernbanegade 34
3480 Fredensborg

© 2015