Holdet - Dyrlægehuset Nordsjælland
 
 
Om klinikken Vi tilbyder Vi forhandlerHoldet Kontakt 

Holdet

Vi kombinerer faglig dygtighed med en hyggelig omgangsform, og prioriterer den personlige
kontakt og god tid til den enkelte patient.

Desiree

Dyrlæge Désirée Karin Groegler

Jeg er smådyrsdyrlæge og har i en årrække beskæftiget mig med tandbehandlinger samt medicinsk udredning med særlig interesse for hudsygdomme, forebyggelse af sygdomme og hundeadfærd. Desuden nyder jeg at tager mig af røntgenundersøgelser, laserbehandlinger, almen kirurgi og undersøgelser i vores laboratorium. Mit hjerte banker også for kaniner og gnavere. Jeg bor i skønne Fredensborg sammen med klinikhunden James, der er Airedale Terrier med stor interesse for hyggeture i Slotsparken og udstilling.

Charlotte

Dyrlæge Charlotte Franch Jensen

Jeg er smådyrsdyrlæge, uddannet i 1992 og har i adskillige år arbejdet på Faxe Dyrehospital og senere på forskellige smådyrsklinikker på Sjælland. Jeg har særlig interesse for brugshunde og har beskæftiget mig med hundeadfærd, udredning af medicinske patienter, hudlidelser, billeddiagnostisk arbejde (som røntgen og ultralydsskanning) og en del med kaninsygdomme. Desuden vil jeg bruge min viden og erfaring indenfor almen kirurgi. Jeg deltager jævnligt på kurser og kongresser i ind- og udland, så jeg holder mig opdateret om den nyeste viden indenfor faget, da faglighed og personlig kontakt med dyr og mennesker er vigtigt. Privat bor jeg i Jægerspris sammen med min mand, en ruhåret hønsehund som bruges til jagt og et slædehundespand af racen Siberian Husky.

CamillaG

Dyrlæge GPCertFelP Camilla Gundelach

Jeg er smådyrsdyrlæge, uddannet i 2011. Jeg har særlig interesse for medicinske sygdomme, almen kirurgi, samt skadestuearbejde, hvilket har været en fast del af mit arbejde de sidste 8 år. Jeg har med årene fået en særlig kærlighed for katte, og har derfor taget efteruddannelse indenfor intern medicin hos kat (GPCertFelP - General Practitioner Certified in Feline Practice). Privat bor jeg i Helsingør, med min mand Martin, vores 2 elskede piger og den sødeste trefarvede kat, Miss Molly two-face, som er fast del af familien, og som følger os rundt i nabolaget, når vi er på tur.

Sandra

Fagveterinærsygeplejerske Sandra Lyng

Jeg er uddannet fagveterinærsygeplejerske med speciale i anæstesi og nyder at bruge min uddannelse på operationsstuen, hvor jeg siden 2008 har passet godt på patienterne. Jeg er fra Nordsjælland, hvor jeg i mange år har undervist i ridning og bor sammen med min skønne Bichon havanais Richard.

Britt1

Aut. Veterinærsygeplejerske Britt Christensen

Jeg er autoriseret veterinærsygeplejerske uddannet i 2010. Jeg startede hos Dyrlægehuset Nordsjælland i 2020, men er så heldig at have arbejdet sammen med både Charlotte og Désirée under min elevtid, så jeg er hurtigt faldet godt til. Af særlige interesser kan nævnes hudsygdomme, allergi, tandbehandling, laboratoriediagnostik og marsvin. Derudover er en god omgang kloklip også noget særligt! Mit hjerte slår lidt hurtigere for gigant hunderacerne, selv har jeg dog en skøn Golden Retriever. Jeg glæder mig til at tage imod dig og dine firbenede venner på klinikken.

Knud

Fagdyrlæge Knud Dahlgaard

Knud nyder nu sin pension, men kigger heldigvis stadig forbi engang imellem på operationsstuen. Smådyr har været mit arbejdsområde gennem alle årene. Efter mange år i Birkerød, som ejer af Dahlgaards Dyreklinik, blev jeg i efteråret 2016 ansat her i Dyrlægehuset. Jeg har især beskæftiget mig med sygdomme i bevægeapparatet (ryg og lemmer) og har erhvervet stor erfaring i ledkirurgi (f.eks. ledbåndsskader i knæleddet) og rygkirurgi. Jeg har også beskæftiget mig indgående med sygdomme i mave-tarmkanalen og har desuden bred erfaring inden for det medicinske felt. Jeg er gift med Lone, vi bor i Birkerød og har tre børn.

Camilla

Dyrlæge Camilla Heinze har orlov

Jeg er smådyrsdyrlæge og tandplejer med mange års erfaring i tandbehandlinger på kæledyr. Udover en tandklinik i Sverige er jeg også tilknyttet Dyrlægehuset Nordsjælland, hvor jeg tilbyder alle former for tandbehandlinger. Det spænder lige fra tandrensning, paradentose behandling, tand extraktioner og operativ fjernelse af tænder til advanceret kæbekirurgi og tandretning med bøjle.

 

 

Tlf. 48 48 48 07

info@DyrNord.dk

 

Åbent
man-fre     kl. 8-17

 

 

  


Dyrlægehuset Nordsjælland
Jernbanegade 34
3480 Fredensborg

© 2015